Uitleg

In de database vind je profielen van alle soorten achtergronden, in allerlei verschillende functies en uit voornamelijk alle leeftijdsgroepen. Gebruik de zoekfunctie om een date te vinden die bij jou past of lees de oproepen op de site tot jij iemand gevonden hebt, waarmee jij contact zou willen ! Iedereen is anders en heeft naast de universele behoefte aan intimiteit, altijd wel iets spannends of interessants te melden. Dus wil je alleen een date, of zoek je meer dan dat, bij vindelkaar.nl zal je het zeker vinden.

Makkelijk te gebruiken:
Om contact met andere profielen te maken wordt er gebruik gemaakt van reguliere interne mail. Voor de diensten van vindelkaar.nl betaal je door vooraf credits te kopen, die bij elke bericht die je stuurt aan een profiel afnemen. Hierdoor kan je rustig beginnen te chatten met profielen, zonder dat je eerst dure abonnementen hoeft af te sluiten, waar je vervolgens maanden aan vastzit en wellicht niets meer aan hebt. er staat en groot aantal ,en ook heel belangrijk voor de juiste partner voor jou, veel verschillende vrouwen, met ieder een eigen karakter, en wensen, wellicht klikt het niet meteen, maar als als jouw droom,of ideale partner bestaat, dan is de kans groot dat je hem/haar op onze site vind.

Altijd en overal contact:

Afspraken kun je nu heel gemakkelijk maken. Via je mobiele telefoon, je computer of tablet. vindelkaar.nl is geschikt voor al je mobiele apparaten!

vindelkaar.nl zorgt onder andere, door het mobiele karakter dat je Snel Contact hebt. Het is dus niet zo dat je eerst lid moet worden en dan pas kan reageren als je premium-lid wordt en daarvoor een duur abonnement moet afsluiten. Op vindelkaar.nl kan je meteen contact zoeken met leden die je leuk of uitdagend vindt. Dat betekent dat je niet urenlang op mail zit te wachten, maar eenvoudig een bericht vanuit jouw gebruikers account kan sturen, waar en wanneer jij het maar wil !

Eerste Contact is Gratis:
De eerste 3 verstuurde berichten (via de tekstbox op de site) alsmede het eerste ontvangen bericht van het profiel dat je een bericht stuurt is Gratis. Na deze berichten wordt je gevraagd om een bundel berichten te kopen. Je krijgt online te zien wat de betaalmogelijkheden en wat voor soorten bundels zijn. Een bericht kost 10 credits, dus 30 gratis credits = 3 berichten.

Contact wanneer je wil, waar je ook bent:
Berichten worden rechtstreeks naar de inbox van het profiel gezonden met wie jij contact wil en weer terug naar jouw inbox. Makkelijk en duidelijk,,daar houden wij van bij dating in welke vorm ook.

Kosten:
Dit is GEEN abonnementsdienst, wij zullen nooit ongevraagd dure berichten versturen! Dit is een prepaid 1:1 chatdienst voor mensen van 18 jaar en ouder. Voor iedere bericht die je stuurt ontvang je 1 of 2 berichten terug. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de bundel die je kiest , hoe groter de bundel, hoe goedkoper het word. Stoppen is simpel: Stuur geen bericht of deactiveer jouw account.