Over Ons

1. Ervaren Dating Bedrijf.
Vindelkaar.nl heeft jarenlange ervaring in de de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

2. Uitvoerige database, je zult zeker vinden wat je zoekt.
Vindelkaar.nl is gemaakt voor en door iedereen, in onze bestanden bevinden zich singles van verschillende achtergronden, met verschillende beroepen, interesses en kenmerken. Ze hebben 1 ding wel gemeen: Ze willen alles uit het leven halen wat erin zit en willen hun ervaringen met jou delen! Daten, vriendschap en zelfs relaties ontstaan op onze website.

3. Ontmoet mensen uit heel nederland.
Vindelkaar.nl maakt het gemakkelijk om mensen binnen of buiten je regio te ontmoeten. Onze matching technologie is gebaseerd op geografische afstemming, eigenlijk alsof je iemand in een café of bar ontmoet. Het is aan jou om te bepalen of de keuze die naar voren komt voor jou de juiste is. De technologie van vindelkaar.nl maakt het mogelijk om een match te vinden in je regio of ver daarbuiten, zelfs in het buitenland als jij dat wil. Stel je eens voor, het zou best kunnen dat je je perfecte match nu al elke dag tegen komt en het eigenlijk niet weet…..

4. Contact waar en wanneer je maar wilt!
Onze Mail service maakt het mogelijk om waar en wanneer dan ook contact te hebben met je mobiele telefoon. Je hoeft dus niet te wachten tot je weer thuis bent en toegang hebt tot je email, de communicatie verloopt via uw eigen gebruikersaccount.

5. Met Sms-en krijg je al snel een beter beeld van diegene met wie je Smst.
Mailen kun je altijd doen, op elk moment van de dag. Zo hou je contact met je nieuwe vriend of vriendin in de ochtend, tijdens het werk en wellicht zelfs midden in de nacht als jullie allebei niet kunnen slapen. Zo krijg je een nauwe band met je match en leer je elkaar snel kennen en een stap verder te gaan.