Flirt tips

Internet is een makkelijke en relatief goedkope manier om eenvoudig op een ongedwongen manier contact te leggen met het andere geslacht. Vanuit je stoel kun je gemakkelijk in je eigen vertrouwde omgeving met andere personen in contact komen! Toch is online flirten via het internet iets heel anders dan iemand ontmoeten tijdens een avondje stappen, want dan kan je gelijk iemand peilen, observeren en inschatten hoe je kansen zijn. Toch is het met deze tips een stuk makkelijker als je eenmaal door hoe het moet, dan is Internet flirten een echte aanwinst en kan het in jouw voordeel werken. Om jou een handje te helpen geven wij je wat tips waarvan wij weten dat die werken.

Humor
Als jij iemand aan het lachen kunt maken dan is er al meteen een basis voor een leuk contact en kan dit de ijsbreker zijn om een gesprek gemakkelijker te laten verlopen. Vermeld niet op je profiel dat je gevoel voor humor hebt, maar laat zien dat je humor hebt. De perfecte manier om te laten zien dat je humor hebt, is je profieltekst te beginnen met een humorvolle openingszin.

Reageren
Als je reageert op een andere Member, vertel dan wat je specifiek in die oproep aanspreekt, ga in op de bij de oproep genoemde punten wat jou aansprak en vertel meer over jezelf dan je leeftijd en wat je doet. Hoe persoonlijker je reactie hoe groter de kans van slagen.

flirttips

Foto’s
Met een goede foto bij je profiel scoor je ook vele malen hoger dan zonder foto, want het zegt al iets over jou en andere Members kunnen gelijk al zien of je hun type wel of niet bent. Ga eens door al je foto’s die je hebt en zoek een paar foto’s uit, waarop je gezicht goed te zien is en waar je bij voorkeur lachend op staat. Zijn goede foto’s van jou een zeldzaamheid, vraag dan een vriend of vriendin of eventueel een familie lid die met een camera overweg kan om wat goede foto’s van jou te maken voor je online profiel.

Communicatie
Probeer een zo goed mogelijk beeld van iemand te krijgen door vragen te stellen, want vragen waarop alleen met ja of nee geantwoord kan worden schiet niet echt op en zo loopt een contact ongewild vast, dat is niet wat je voor ogen hebt, want bedenk dat het voor de ander ook nieuw is en net zo spannend als dit voor jou is. Probeer daarom ook zoveel mogelijk om een goed antwoord terug te sturen, zodat het gesprek op gang blijft. Zo leer je iemand sneller beter kennen en voelt het sneller vertrouwd aan.